Moni odotti, että tulevalla F1-kaudella Red Bull olisi se talli, joka haastaa tiukimmin Mercedeksen. Barcelonan testeissä asetelma kuitenkin kääntyi, kun Ferrari esitti loistavaa vauhtia.

Viime kausi oli Ferrarilta todella vaisu, mutta Sebastian Vettelin mielestä se oli erittäin tärkeä oppimisen vuosi koko tiimille.

– Viime kaudella opimme monta asiaa kantapään kautta. Koko organisaatio ja koko tiimi on kasvanut ja parantanut talven aikana. Mielestäni viime vuosi oli todella tärkeä meille. Vaikka kausi oli tuloksellisesti kehno, se aiheutti massiivisen loikan kohti parempaa, Vettel sanoo Motorsport.comilla.

– Nyt olemme paljon paremmin valmistautuneita kauteen, sillä testit olivat erittäin positiiviset. Saimme todella paljon kierroksia kasaan.

– Emme saa kuitenkaan alkaa leijua näiden testiaikojen varassa. On keskityttävä omaan tekemiseen. Olemme todennäköisesti edelleen hiukan Mercedeksen perässä. Melbourne näyttää, missä todellisuudessa mennään.

Vettel kuitenkin vakuuttaa, että lähtötilanne on paljon parempi kuin pariin vuoteen.

– Automme on todella paljon parempi kuin viime vuonna. Lajin luonne on nyt muuttunut aika paljon, meille se on ollut hyvä. Mutta ei nyt vielä ennustella yhtään mitään. Mercedes on ennenkin ollut testeissä kummallisen hidas, Vettel sanoi.