Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko toivoo hänen tallinsa saavan suuren tehoharppauksen kesäkuussa ajettavaan Kanadan GP:en. Tuolloin tallin moottorintoimittaja Renault tuo radalle hurjasti päivitetyn uusimman versionsa voimanlähteestään.

Tällä hetkellä Renault’n koneet jäävät tehoissa Mercedekselle ja Ferrarille. Täksi kaudeksi moottorinkehitystyötä ei ole rajoitettu, joten ainakin paperilla ranskalaismerkillä on mahdollisuudet kaventaa takamatkaansa rajusti.

Moottoripuolen petraukseen olisi kipeä tarvi, sillä kauden avausviikonloppuna Red Bull oli selvästi Ferrareita ja Mercedeksiä hitaampi. Ennakkokaavailuissa härkäjoukkiota pidettiin jopa MM-taistelun mustana hevosena, mutta nykyisellä vauhdlla sillä ei ole tittelijahtiin mitään asiaa.

Marko lataa toivonsa kauden aikana esiteltäviin päivityksiin. Hänen mukaansa alkukausi menee vielä nykyisillä moottoreilla, mutta tehoharppausta on jo luvattu.

– Renault esittelee suuren päivityspakettinsa kesäkuussa Kanadan GP:n yhteydessä. Lisäksi luvassa on jotain pientä jo Espanjan osakilpailuun. Uskon meillä olevan mahdollisuuksia parempaan, mutta meidän täytyy pystyä kehittämään myös autoamme, Marko toteaa motorsport.comille.