Ferrari oli vahva Barcelonan testeissä tällä viikolla. Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon mukaan testit eivät vielä kerro juuri mitään. Marko oli myös salamyhkäinen oman tallinsa vauhdista.

Mercedes osoitti Barcelonan ensimmäisissä testeissä olevansa yhä todella vahva. Sen myönsi myös Marko.

– Moottorin ajettavuus ja heidän pakettinsa ovat uskomattomalla tasolla, Marko sanoi saksalaiselle Auto Motor und Sportille.

Ferrari vaikutti ensimmäisissä testeissä olevan lähimpänä Mercedeksen tasoa, mutta Markon mukaan ensimmäiset testit eivät vielä kerro kaikkea. Useat lähteet uskovat, että Red Bullilla on vielä ässä hihassaan.

– Me ajamme vielä konservatiivisesti. Katsotaan sitten, kun ajamme täydellä voimalla. Sen voi kuulla, että Mercedes tekee samoin. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon he (Ferrari) käyttävät polttoainetta.

– Niin myöhään kuin (Sebastian) Vettel jarrutti ensimmäiseen mutkaan, heillä ei voinut olla kauheasti polttoainetta, Marko arvioi.

Uskotaan, että Red Bull tuo aerodynaamisia lisäkkeitä ensi viikolla ajettaviin toisiin testeihin. Marko oli vielä salamyhkäinen, mitä Red Bullilta nähdään.

– Meidän automme on kaunis. Ja yleensä kauniit autot ovat nopeita. Miksi vaihtaisimme jotain?

Lähde: grandprix.com