Uusi Williamsin tekninen johtaja Paddy Lowe sanoo, että joillakin osa-alueilla Williams on nyt jopa parempi kuin Mercedes.

Lowe palasi Williamsille viime viikolla, edellisen kerran hän oli tiimissä 1990-luvulla. Vielä viime kaudella hän työskenteli Mercedeksellä.

Lowe sanoo jo löytäneensä Williamsin parhaat puolet.

– Ensimmäiseksi olen halunnut tutustua tiimiin ja miettiä, kuinka voin tuoda lisäarvoa Williamsille, Lowe sanoo Motorsport.comilla.

– Haasteena on se, kuinka saadaan parhaista puolista kaikki mahdollinen irti. Nämä prosessit ovat samat joka tiimissä, oli se sitten Mercedes tai Williams. Olen jo nyt vakuuttunut, että Williamsilla on osa-alueita, missä he ovat parempia kuin Mercedes. Ja juuri näiden vahvuuksien varaan on rakennettava, Lowe paaluttaa.

– Minulta on kysytty vuosien aikana usein, mikä on menestyksen salaisuus. Totuus on, että kellään ei ole hallussaan sellaista taikasauvaa, jolla yksi ihminen voisi tulla uuteen tiimiin ja muuttaa kaiken.

Lowe myöntää, että paluu Williamsille vuosikymmenten jälkeen oli tunteikas.

– Se on aika mielenkiintoista, että edelleen on olemassa tunteita myös vanhaa tiimiä kohtaan. Olen tässä nyt kahdenlaisten tunteiden välimaastossa. Mutta kunhan pääsemme käärimään hihat Melbournessa, olen varma, että tunteeni ja ajatukseni ovat 100-prosenttisesti Williamsissa, ja siinä, miten pystymme koko ajan parempaan.

– Paluuni tänne oli mielettömän mahtava juttu, todella tunteellinen minulle. Siitä on melkein 30 vuotta, kun tulin tänne, paluu on minulle todella erityinen asia.

– En halua kuitenkaan jämähtää muistoihini, odotan suurella innolla tulevaisuutta. Olen jo nyt hyvin tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt; tiedän jo, minkä asioiden perustalle voimme rakentaa yhä parempaa, Lowe uskoo.