McLarenin kilpailujohtaja Eric Boullier sanoo, että hänen on käsiteltävä kuljettajiaan Fernando Alonsoa ja Stoffel Vandoornea eri tavalla keskellä vaikeaa aikaa.

McLarenin testit menivät täysin pieleen jatkuvien moottoriongelmien vuoksi. Kuljettajat alkoivat turhautua, etenkin Fernando Alonso, joka laukoi suorat sanat Hondan moottoreista.

Boullierin mukaan tässä tilanteessa kuljettajia on lähestyttävä eri tavalla.

– On reagoitava eri lailla heidän kanssaan. Stoffel on uusi ja nuori kuljettaja, joka on valtavan motivoitunut. Jos hän on pettynyt siihen, ettei hänellä ole suorituskykyistä autoa – ja sanon nyt jos – hän kyllä toipuu siitä ja kokee sen enemmän oppimisena, Boullier sanoo Crash.netillä.

– Fernandon tilanne on tietenkin toinen. Hän on kaiken kokenut kuljettaja ja haluaa auton, jolla taistellaan kärkipäässä. Mutta olen sanonut ennenkin, että hän kyllä tietää tämän olevan pitkä projekti, hän tietää koko ajan, missä olemme menossa.

– Hänen kärsivällisyytensä tai kärsimättömyytensä perustuu hänen omiin odotuksiinsa, mutta Fernando pystyy kyllä näkemään myös ison kuvan.