Valtteri Bottas on totuttuun tapaan radalla tänään ajettavassa Barcelonan toiseksi viimeisessä talvitestipäivässä. Suomalaiskuljettaja saa Mercedeksen käyttöönsä iltapäivällä Lewis Hamiltonin ollessa ajovastuussa aamupäivän.

Ferrarin testipäivää potkii eteenpäin Sebastian Vettel, joka on kerännyt aiempina päivinä hurjan määrän kierroksia. Kimi Räikkösen eilinen ulosajo söi hieman testiaikaa, mutta kaiken pitäisi olla kunnossa torstaita ajatellen.

Katseet kiinnittyvät myös McLarenin, Williamsin ja Red Bullin suuntaan. Felipe Massa on ollut viime päivinä hurjassa vauhdissa, minkä lisäksi auto on myös ollut luotettava. Siinä missä Williams on onnistunut, on McLaren-Honda ollut suurissa ongelmissa. Tänään ajovuorossa oleva Stoffel Vandoorne ei varmasti halua testipäivänsä keskeytyvän jälleen yhteen tekniseen vikaan.

Red Bull on joko piilotellut terävintä vauhtiaan, tai sitten härkäjoukoissa on syytä pieneen huoleen. Huolta aiheuttaa myös Renault’n voimanlähde, joka on jättänyt auton radan varteen liian usein. Daniel Ricciardon osalta edessä on mielenkiintoinen testipäivä.

Keskiviikon ajolista:

Mercedes: Lewis Hamilton & Valtteri Bottas
Red Bull: Daniel Ricciardo
Ferrari: Sebastian Vettel
Force India: Esteban Ocon
Williams: Lance Stroll & Felipe Massa
McLaren: Stoffel Vandoorne
Toro Rosso: Daniil Kvyat
Haas: Kevin Magnussen
Renault: Jolyon Palmer & Nico Hulkenberg
Sauber: Marcus Ericsson & Pascal Wehrlein