Jacques Villeneuve ennustaa Mick Schumacherille valoisaa tulevaisuutta – jos hän vain pystyy käsittelemään valtavat paineet.

Villeneuve ajoi itse kilpaa Mickin isän Michael Schumacherin kanssa 20 vuotta sitten. Myös Villeneuven isä oli kuuluisa kilpa-ajaja Gilles Villeneuve.

– En ole tavannut Mickiä vielä, mutta halausiin todellakin tavata hänet. Meillä molemmilla on kuuluisa isä, joka on ajanut kilpaa huipputasolla. Hänellä on kuitenkin vielä isommat paineet kuin minulla. Hänen isänsä voitti niin monta mestaruutta, eikä siitä ole edes aikaa kovin kauan, Villeneuve sanoo Expressille.

– Fanit ja media näkevät hänessä jo lähes valmiin kuljettajan, jolla on kaikki parhaat kyvyt. Mutta hän ei ole vielä valmis. Mickillä on aivan valtavat paineet niskassaan.

Villeneuvelta udeltiin, millaisia neuvoja hän antaisi nuorelle pojalle.

– Hänen pitää vain jatkaa oman juttunsa tekemistä. Jos hänellä on riittävästi intohimoa ja hän pystyy käsittelemään nuo valtavat paineet, hänelle aukeavat monet ovet, Villeneuve uskoo.

Tulevalla kaudella Mick Schumacher ajaa Euroopan F3-sarjassa, mistä esimerkiksi Lance Stroll siirtyi täksi kaudeksi Williamsille.