Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on puolustanut kuljettajiaan. Etenkin Kevin Magnussenin ottaminen Esteban Gutierrezin tilalle on herättänyt ihmetystä.

Melbournen kauden avauksessa Romain Grosjean ajoi kuudenneksi aika-ajossa, Magnussen oli vasta 17:s. Kilpailussa molemmat keskeyttivät teknisen vian vuoksi.

– Mielestäni meillä on paras mahdollinen kuljettajakaksikko, mitä onnistuimme hankkimaan tässä tilanteessa. Meillä on kaksi erinomaista kuljettajaa. He ovat hyviä ihmisiä, ja hyviä kilpailijoita, Steiner sanoo Ekstra Bladetille.

– Pääasia on nyt saada selville, kuinka hyvä auto meillä oikeasti on, ja ottaa siitä kaikki mahdollinen irti.

Steinerin mukaan ranskalaisen Grosjeanin ja tanskalaisen Magnussenin kemiat pelaavat hyvin yhteen.

– Kaikki tietävät, että Romain on hyvin tunteellinen ja näyttää sen. Kaikki ovat kuulleet hänen radioviestejään. Kevin suhtautuu asioihin viileämmin. Hän on tyypillinen skandinaavi, persoonina he ovat hyvin erilaisia.

– Mutta he tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään. En ole nähnyt mitään ongelmia, he pystyvät puskemaan toinen toistaan parempiin suorituksiin, Steiner uskoo.

– He ovat hyvin mielenkiintoinen kaksikko, näimme sen aika-ajoissa. Kevin todellakin halusi ajaa kovan kierroksen. Mutta hän teki virheen, emmekä nähneet, mihin se olisi riittänyt.

– Grosjean tarvitsee työntöapua tallikaveriltaan, ja tiedän, että Magnussen pystyy antamaan sitä.