Hyundain rallitallin päällikkö Michel Nandan ei katso hyvällä tähtikuljettajansa Thierry Neuvillen jatkuvia virheitä rallin MM-sarjassa.

Neuville ajoi ulos Monte Carlossa, Ruotsin rallissa hänen tiensä päättyi käsittämättömään virheeseen yleisöerikoiskokeella.

– Tämä on todella turhauttava tilanne. Kaikki näkevät, että olemme tehneet todella hyvää työtä auton kanssa. Se on erittäin kilpailukykyinen. Mutta virheet estävät menestyksen, Nandan sanoo.

Viime vuonna Neuville oli MM-sarjan kakkonen heti Sebastien Ogierin jälkeen. Nyt hänellä on kahdeksan MM-pistettä, jotka kaikki ovat tulleet Power Stage -pisteinä. MM-sarjan keulassa oleva Jari-Matti Latvala on 40 pistettä edellä.

– Monte Carlon virhe oli ihan OK, sillä sellaisia rallissa tapahtuu. Mutta se, mitä Ruotsissa tapahtui, oli anteeksiantamatonta. Pieni virhe, mutta silti niin valtavan iso.

– Tuollaista ei saisi missään tapauksessa tapahtua kahden kilometrin erikoiskokeella. Thierryn on otettava opikseen tuosta virheestä ja pystyttävä keskittymään Meksikossa paremmin, Nandan ruoskii suojattiaan.

– Kausi on toki vasta alussa, mutta fakta on, että näitä pisteitä emme voi enää saada takaisin.