Sebastian Vettel ei tingi tavoitteestaan voittaa maailmanmestaruus Ferrarin ratissa.

Vettel tuli Ferrarille 2015 ja otti avauskaudella kolme voittoa. Kausi 2016 oli turhauttava, kun Ferrari putosi selkeästi Mercedeksen ja myös Red Bullin vauhdista. Vettel turhautui pahan kerran, sillä tavoite oli taistella maailmanmestaruudesta.

– En luovuta tavoitteestani voittaa maailmanmestaruus Ferrarilla. Uskon yhä vahvasti, että se on mahdollista, minä uskon tähän tiimiin, Vettel sanoo Die Weltille.

– En tullut Ferrarille sillä ajatuksella, että voitamme heti mestaruuksia. Tiesin kyllä, että menestys ei tule automaattisesti, eikä tavoite ole helppo. Mutta nyt minulla on varmuus, että olemme oikealla tiellä.

– Tämä tiimi on kehittynyt paljon enemmän kuin monet tietävät. Juuri siksi olen vakuuttunut, että tulemme saavuttamaan asettamamme tavoitteet.

Vetteliltä kysyttiin, olisiko mestaruus mahdollinen jo 2017.

– Siihen kysymykseen kenelläkään ei ole vastausta. Mutta olemme oppineet paljon kahden viime kauden aikana, ja se tekee meistä paljon vahvempia nyt. Olemme lähestyneet Mercedestä, mutta saaneet silti paljon kritiikkiä, mikä ärsyttää minua, Vettel sanoo.