Viime kaudella Force Indialla ajanut saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg siirtyi tulevaksi kaudeksi Renault’lle. Hülkenberg toivoo uudelta tallilta simppeliä otetta varikolla.

Renault’n viime kausi F1:ssä oli luvalla sanottuna heikko. Ensi kaudella suunta ei voi olla kuin ylöspäin. Hülkenberg tuo Renault’lle osaamisensa Force Indialta.

– Yksinkertainen on usein kaunista. Isoilla talleilla on niin paljon resursseja, että he saattavat kadota välillä lajin monimutkaisuuteen tekniikassa. Force Indialla osasimme mielestäni pitää asiat yksinkertaisena ja keskityimme tärkeisiin asioihin ja siihen, että auto kulki melko hyvin ja menestyksekkäästi, Hülkenberg kertoi RACERille.

Renault-tallilla on vielä paljon töitä, jotta se nousisi esimerkiksi samalla tasolle, missä Force India oli viime kaudella. Hülkenberg on silti luottavainen.

– En ole ollenkaan hermostunut, olen todella innoissani. Kyllä, töitä on paljon edessä, mutta mielestäni se on mielenkiintoista. Tiedän, mitä he tekevät ja mikä meidän lyhytaikainen ja pitkäaikainen suunnitelma on. Se kuulostaa mielestäni lupaavalta, Hülkenberg totesi.