F1-sarjan kolminkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on vastannut F1-sarjan verkkosivuilla hänelle esitettyihin kysymyksiin. Ne antavat mielenkiintoisia lisätietoja supertähden elämästä.

Kaikki kysymykset käsittelivät aihetta ”jos saisit valita vain yhden…”. Kun brittikuljettajalta kysyttiin vain yhtä lempitäytettä pitsaan, paljastaa Hamilton olevansa vegetaristi.

– Se oli ennen pepperoni, mutta en syö enää punaista lihaa, joten pitsani ovat nykyään aika tylsiä. Mutta tryffelipitsa on parasta pitsaa. Voi luoja, valkotryfffelipitsa…Söin Bahrainissa ainakin kymmenen sellaista juhlissa kilpailun jälkeen. En vain voinut lopettaa niiden syömistä, Hamilton paljastaa.

Hamiltonin vegetarismi-habitus joutuu kuitenkin huonoon valoon kuitenkin kysyttäessä, mitä yhtä ruokalajia (hänen tapauksessaan ateriaa) hän söisi koko loppuelämänsä.

– Voisiko se olla jokin iso ateria? Aloittaisin pannukakuilla, jonka jälkeen haluaisin vähän pekonia. Sitten söisin vielä kanaa ja riisiä, ja jälkiruoaksi Haribo-karkkeja ja juustokakkua.