Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams kiisti, että Lance Strollin, 18, valinta Williamsin ensi kauden kisakuljettajaksi olisi ollut pelkästään sponsorirahan takia.

Stroll hyppää ensi kaudella Williamsin kilpakuljettajaksi, eikä valintaa ainakaan haitannut sponsorituloina tulleet miljoonat Williams-tallille. Stroll on voittanut Euroopan F3-mestaruuden, joten pelkästään rahakuljettajasta ei silti ole kysymys.

– Miettien hänen ikäänsä, hän on saavuttanut todella paljon. Hän on voittanut mestaruuden jokaisessa luokassa, johon hän on osallistunut. Erityisesti viime kauden F3-mestaruus, Williams muistutti.

Williams muistutti myös, ettei tallilla ole koskaan ollut tapana ottaa kuljettajia pelkästään rahanipun takia.

– Olemme vakavasti otettava talli, jolla on vakavasti otettavat tavoitteet, enkä minä laita kuljettajaa autoon, jos en usko hänen suoirutuvan hyvin. Uskon, että Lance pystyy siihen, Williams sanoi.

Rahalla voi F1:ssä saada kuljettajapaikan ehkä helpommin, mutta yhtäkään voittoa rahalla ei saa.

– Raha ei tuo voittoja, se vain antaa mahdollisuuden ajaa kilpaa, mikä on totta. Sitä ei voi kieltää. Tämä on todella kallis urheilulaji, ja on olemassa paljon kuljettajia, jotka eivät koskaan saanut mahdollisuutta, vaikka olisivat olleet lahjakkaita, Williams totesi.