Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on mielissään uuden kultapoikansa Max Verstappenin kypsästä suhtautumisesta ympäristöönsä. Vaikka hollantilaisnuorukaisen otteet radalla nousivatkin viime kaudella useampaan otteeseen yleiseksi keskustelunaiheeksi, ei suosio ja menestys sarjassa ole noussut tallipomon mukaan hänen päähänsä.

– Max on erittäin intohimoinen kaikkea tässä lajissa kohtaan. Hän on kuin labradorinpentu, joka haluaa vain tutustua kaikkeen uuteen, Horner toteaa värikkäästi.

– Hän haluaa vain ajaa, sarjasta ja luokasta riippumatta. Hän tuntee olonsa etuoikeutetuksi saadessaan ajaa formula ykkösissä.

Verstappenin Horneria ihastuttaneesta asenteesta kertoo paljon tallipomon kertoma anekdootti viimekesäisen Kanadan GP:n jälkimainingeista.

– Montrealin paluulennolla sattui ikävä tilanne, kun bisnesluokan paikoissa tapahtui päällekkäinvaraus, eikä luokassa ollut enää vapaita paikkoja. Saimme samalle lennolle vain tavallisen luokan paikan aivan vessojen vierestä, ja Max joutui istumaan tällaiselle paikalle. Muille kuljettajille tämä olisi ollut suuri ongelma, jossa äänentaso olisi kohonnut ja valitusta olisi kuulunut, mutta Max totesi asian olevan kunnossa. Ja se on juuri parasta hänessä. Hänelle vain kilpaileminen on tässä sarjassa tärkeintä, Horner muistelee.