Teemu Sunisen tehdastalliinsa pestannut Malcolm Wilson hehkuttaa suomalaisen tulevaisuuden puolesta. Kokenut rallijyrä tietää nuoressa suomalaisessa piilevän hurjasti potentiaalia.

Suninen solmi Fordeja MM-sarjassa ajattavan tallin kanssa sopimuksen sekä WRC2- että WRC-autoilla ajamisesta (uutinen). Sunisesta tulee näin ollen Toyotan Jari-Matti Latvalan ja Esapekka Lapin ohella kolmas MM-sarjaa tehdastallissa kiertävä sinivalkoinen rallikuljettaja.

Wilson lataa ylistyssanoja 22-vuotiaasta uudesta kiinnityksestään.

– Teemu hankki osakseen paljon huomiota jo viime vuonna (WRC2-sarjassa voittoja ja MM-hopeaa), ja monet tulevat seuraamaan hänen tekemisiään tarkkaan myös tällä kaudella. Hän on nuori ja lahjakas kaveri, ja on hienoa saada hänet ajamaan autoamme, Wilson hehkuttaa tallin tiedotteessa.

– Olemme tehneet suomalaisten kanssa yhteistyötä aiemminkin, ja Teemu voi hyvinkin olla uusi luku suomalaisessa rallin menestystarinassa. Hän on kunnianhimoinen ja päättäväinen, ja odotankin suurella mielenkiinnolla, mitä hän saa aikaan.

Wilsonin palveluksessa menestystä, lukuisia osakilpailuvoittoja ja jopa valmistajien sarjan maailmanmestaruutta ovat juhlineet suomalaisista muun muassa Juha Kankkunen, Toni Gardemaister, Marcus Grönholm, Mikko Hirvonen ja Jari-Matti Latvala.