© Kuva: Getty Images

Raju mielipide: ”Valtteri Bottas ei ansaitse Mercedes-paikkaa!”

Entisen F1-kuljettajan Gerhard Bergerin mielestä Valtteri Bottas ei ansaitse paikkaa Mercedeksellä, koska hän ei lyönyt Felipe Massaa riittävän selvästi viime kaudella.

Bergerin mielestä Pascal Wehrlein olisi ollut oikea valinta Mercedekselle.

– Minä olisin ottanut Wehrleinin omasta junioriohjelmasta. Hän on tehnyt suuren vaikutuksen kaikissa ajamissaan sarjoissa. Hänen todellinen hyvyytensä paljastuu vasta, kun hän pääsee huippuautoon, Berger sanoo Auto Motor und Sportille.

– Valtteri Bottas ei mielestäni tuhonnut viime kaudella Felipe Massaa riittävän selvästi ollakseen oikea mies Mercedekselle.

– Arvostan toki Bottasta. Hän on nopea ja hyvä tiimipelaaja sekä hieno persoona. On hänkin tavallaan ansainnut näytönpaikan, Berger pehmentää.

SuomiF1-sivusto haluaa tässä kohtaa lähettää Mr Bergerille pienen muistutuksen: MM-pisteet 2016: Bottas 85, Massa 53, aika-ajot Bottakselle 17-4.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

 • Dippidappi

  Ikävä kyllä, mutta juuri näin. Bottas ei ole ikinä joutunut ajamaan hitaimmilla autoilla, joten hän on aina saanut nauttia kohtuu hyvästä autosta. Eihän ole mikään kovin kummoineenkaan kuljettaja niiltä näytöiltä mitä on antanut.

  • Muutamarisu

   Huoh…et taida paljon formuloita seurata,kun lonkalta heittelet tollasia? Valtterin ensimmäisellä kaudella williams oli täydellinen vastaantulija,ja muista että Massa on 13 kertainen f1-voittaja,sellasen täydellinen pieksäminen kyllä riittää näytöksi.

   • Dippidappi

    Heitätpä itse lonkalta massan menestyneemmäksi kun hän oikeasti on. Ota faktat ensin haltuun, voittoja on vain 11 eikä 13. Hyvin irrelevanttia verrata massan voittoja lähinnä ferrarilta vs bottaksen kanssa autolla ajamista. Bottaksen pääsy ykkösautoon on vain Toto Wolffin ansiota, näytöillä ei ole mitään merkitystä!

    • Muutamarisu

     Joo olet oikeassa 11-kertainen.kyseessä olikin kirjoitusvirhe…en vain ymmärrä sinun kaltaisia ihmisiä,kun näin pienestä maasta nousee meidän iloksi näin harvinaisen monta menestyjää,niin pitää olla aina epäilemässä,ja kyseenalaistamassa.(muistan saman 2001,kimin kanssa)…

     • Bubble

      Bottas on floppi

     • Muutamarisu

      Jep flopithan tunnetusti ajaa F-ykkösten parhaassa tallissa,ja niista pulitetaan kymmeniä miljoonia,että ne saadaan talliin…oi että naurattaa,kateelliset ihmiset…hahahha

     • F1 Dio

      Sä ole foloppi. Ja lähinnä katellinen paskiainen suomesta joka itkee täällä aina jos suomalainen pärjää.

     • Bubble

      Vuoden sopimus vain flopille

  • Btw

   Bottas on hyvä aika-ajoissa, joissain kisoissa mielestäni vähän vaisu kaipaisi enemmän agressiivisuutta. Verstappen sai kyllä välillä kaikki muut kuskit näyttämään amatööreiltä.

 • F1 Dio

  Juu. Pascal Wehrlein hävisi Oconille joka tuli kesken kauden Manorille! Aika paksua väittää että se olis ollut jotenkin oikeampi kun Vale? Olisko Bergerillä jotenkin oma lehmä ojassa? Valtteri ei tuhonnut Massaa kun 100-0 joten miten pahasti se olis pitänyt tuohota? Berger joka ei ikinä itse voittanut mitään latoo sellaista tuubaa että alta pois.