M-Sportin tallipäällikkö Malcolm Wilson uskoo, että Sebastien Ogierin voitto Monte Carlossa oli tiimille vasta alku kohti pysyvää rallimenestystä.

Ogier voitti Monte Carlon jo neljänen kerran peräkkäin, vaikka on ehtinyt olla M-Sportilla vasta kuukauden ja testannutkin kovin vähän.

M-Sport oli matkalla kaksoisvoittoon, mutta Ott Tänakin elektroniikkaongelmat päätöspäivänä pudottivat hänet kolmanneksi. Lisäksi muuten samalla autolla, mutta DMACK:in renkailla ajava Elfyn Evans otti tiimille kolme pätkävoittoa.

– Minua ei pelota tällä hetkellä yhtään mikään. Olimme ainoa tiimi, joka ajoi pohja-aikoja kaikilla kolmella autollaan, joten se kertoo jo paljon, Wilson hehkutti Motorsport.comilla.

– Saimme valtavasti itseluottamusta, kun Ogier testasi autoamme ja sanoi haluavansa ajaa sillä. Silloin tiesimme, että olemme onnistuneet auton rakentamisessa erittäin hyvin.

– Mutta tämä on vasta alku sille, mitä kaikkea voimme saavuttaa. Jokainen tietää, että töitä on paiskittava rajusti, että säilytämme vauhtimme ja pystymme vielä parantamaankin sitä, Wilson muistutti.

Voitto oli Fordeilla ajavalle M-Sportille ensimmäinen sitten 2012, kun Jari-Matti Latvala voitti Iso-Britannian rallin.

– Meillä on ollut vaikeitakin aikoja. Olemme kaikki kilpailunhaluisia ja tahdomme voittaa, ja silloin sattuu, kun emme pysty siihen. On hämmentävää ajatella, että edellisestä voitosta oli jo noin kauan. Mutta nyt pääsimme jälleen maistamaan sitä ja olen todella helpottunut.

– Sebastien Ogierin ja kartturi Julien Ingrassian saaminen tiimiin lyhensi varmasti elämääni parilla vuodella, mutta nyt tämä voitto tuntuu sitäkin fantastisemmalta, Wilson hekumoi.