Lewis Hamiltonin fysioterapeutti ja kuntovalmentaja Angela Cullen sanoo, että Hamiltonista muodostunut mielikuva jonkinlaisena bile-eläimenä ei pidä paikkaansa.

Hamiltonin jetset-elämäntyyliä on kritisoitu paljon. Hän matkustaa usein kilpailujen välillä pitkin maailmaa ja näyttäytyy superjulkkisten kanssa erilaisissa pintaliitotilaisuuksissa.

– Olen tehnyt hänen kanssaan töitä nyt vuoden ajan ja hän on bilettänyt ehkä neljä kertaa. Hän ei ole mikään juhlijatyyppi. Jos kisojen välillä on kolme viikkoa, hän saattaa ottaa jokusen drinkin, mutta kilpailua edeltävällä viikolla hän ei juo lainkaan.

– Lewis tekee joskus hiukan hulluja asioita, muttei sen enempää kuin tavalliset ihmiset. Mielestäni hän on kaikkein lahjakkain ja omistautunein F1-kuljettaja, Cullen sanoo F1i.comille.

Hintsa Performancen palkkalistoilla oleva Cullen kertoo, mitä hänen työhönsä kuntovalmennuksen ohessa kuuluu.

– Kisaviikonlopun aikana työni on tehdä hänen olonsa sellaiseksi, ettei tarvitse ajatella mitään muuta kuin ajamista. Herätän hänet, tilaan ruoat, ajan hänet radalle.

– En muista yhtään päivää tai kilpailua, jonka jälkeen hän ei olisi kiittänyt minua työstäni. En ole sellainen persoona, joka tekee tätä työtä vain siksi, että se on jännittävää. Haluan työskennellä sellaisen ihmisen hyväksi, jota todella haluan auttaa.