Red Bullin Daniel Ricciardo sanoo, että Sebastian Vettel on itse pahin vihollisensa, ja että Vettelin turhautuminen Ferrarilla johtuu tämän loistavasta menestyksestä Red Bullilla.

Vettel voitti siellä neljä peräkkäistä maailmanmestaruutta ennen kuin siirtyi Ferrarille 2015. Avauskaudella tuli kolme voittoa, mutta 2016 oli Vettelille tuskainen.

– Seb on aivan uniikki persoona. Hän elää ja hengittää ajamista ja kilpailemista varmaan enemmän kuin kukaan muu. Urheilu täyttää hänen elämänsä, sanoo kilpakumppani Daniel Ricciardo F1 Todayn mukaan.

– Eikä se ole tietysti paha asia. Mutta se voi johtaa sellaisiin, kun menestystä ei sitten tulekaan. Silloin on riski turhautua.

Ricciardon mielestä Vettel tottui liiaksi voittamiseen Red Bullilla.

– Hänelle aika Red Bullilla oli yhtä unelmaa. Neljä mestaruutta putkeen, olihan se aivan huikeaa. Hän varmaan kuvitteli, että Ferrarilla tulee samanlainen unelmaputki. Sellaista ei ole tullut, ainakaan vielä.

– Hän on superlahjakas kuljettaja, mutta turhautuu aika usein. Ja juuri siksi hän on itse pahin vihollisensa. Mutta sitten kun hän rauhoittuu, hän on todella mukava kaveri, Ricciardo sanoo.