Kevin Magnussenin lähtö Renaultilla Haasille kirvoitti kitkeriä kommentteja Renaultin toimitusjohtajalta Cyril Abiteboulilta, joka suorastaan haukkui tanskalaiskuljettajan julkisesti.

Abiteboulin mukaan Magnussen oli laiska, keksi koko ajan tekosyitä, eikä kehittynyt kauden aikana lainkaan.

– On niin helppo sanoa, että toinen keksii tekosyitä. Mielestäni kerroin vain, mitä ajattelin. Sanoin suoraan mielipiteeni tietyistä asioista ja se ei tuntunut miellyttävän häntä, Magnussen sanoo Sky Sportsille.

– On ihan ok sanoa noin, mutta kun hän teki sen julkisesti, siitä olen surullinen. Jos on tyytymätön toiseen, asiat kannattaisi selvittää kahden kesken, ei lehtien palstoilla kuten hän päätti tehdä, Magnussen ruoskii entistä pomoaan.

– En tiedä, miksi hän halusi tulla julkisuuteen asian kanssa. Se on kai sitten hänen tapansa toimia.

Magnussen sanoo, ettei kanna asiasta isoa kaunaa, mutta myöntää, että ensi kaudella olisi hienoa piestä nimenomaan Renaultin kuljettajat.

– Haluaisin todella lyödä juuri heidät, ja uskon sen olevan hyvinkin mahdollista. Heillä on niin paljon ongelmia, että niitä ei selvitetä kädenkäänteessä.

Renaultilla on tehdastallina isot resurssit, mutta Magnussen tietää, että pelkästään ne eivät F1:ssä ratkaise.

– Näin läheltä, että isot resurssit eivät ratkaise ongelmia. Vaikka ihmisiä olisi töissä kuinka paljon, jos he eivät tee yhteistyötä, se menettää merkityksensä. Meillä Haasilla on täysin erilainen lähestymistapa asioihin ja on todella mielenkiintoista nähdä, kuina se toimii.