Haasille siirtynyt Kevin Magnussen sanoo, ettei ole koskaan urallaan ollut yhtä positiivisen onnellinen kuin juuri nyt uudessa tiimissään.

Tanskalaiskuljettaja päätti lähteä Renaultilta liittyäkseen Haasille monivuotisella sopimuksella.

Vaikka hän on ajanut vuoden sekä McLarenin että Renaultin kaltaisissa jättiläistiimeissä, hän sanoo pienen Haasin motivoivan häntä vielä enemmän.

– En ole koskaan urallani ollut niin positiivinen kuin nyt. Enkä ole koskaan odottanut uuden kauden alkua niin paljon kuin nyt, Magnussen kertoo RACER:ille.

– Tämä on vain jollakin tapaa niin jännittävää. Ilmapiiri tiimissä on todella hieno, minut on toivotettu upeasti tervetulleeksi. Tämä asetelma on kiehtova, tiimi on pieni, mutta heillä on kyky saada siitä irti kaikki mahdollinen. On jännittävää olla osa tätä porukkaa, Magnussen sanoo.

Tanskalainen paljastaa, että hän neuvotteli Haasin kanssa jo kaudesta 2016, mutta silloin paikka meni Romain Grosjeanille.

– Yritin jo silloin kovasti päästä mukaan, joten olen erittäin tyytyväinen, että mahdollisuus tuli nyt. He ovat olleet koko ajan hyvin avoimia ja rehellisiä, arvostan sitä paljon. He sanoivat silloin haluavansa niin kokeneen kuljettajan kuin mahdollista ja hyväksyin sen.

– Toki se hiukan silloin otti luonnon päälle, mutta nyt olen todella tyytyväinen, kun he valitsivat minut.