Daniel Ricciardo uskoo, että jos Red Bull pystyy tekemään auton, jolla ollaan mestaruustaistelussa, hänen ja Max Verstappenin kamppailusta tulee kovaa, mutta reilua.

Viime vuonna he kävivät kovia kamppailuja, välillä toinen oli edellä, välillä toinen.

– Jos tulemme ensi kaudella taistelemaan mestaruudesta, uskon että siitä tulee erittäin intensiivistä ja jopa kovempaa kuin viime kaudella, utta reilua, Ricciardo sanoo ESPN:lle.

– Jos mestaruudesta taistellaan, ovat paineet tietysti paljon isommat. Jos hän pesee minut, hyväksyn sen rehdisti. Vaikka en koskaan halua hävitä ja vihaan sitä, tunnustan reilusti toisen paremmuuden, jos niin on.

– En usko, että meille tulee mitään välirikkoa. Vaikka Malesiassa taistelimme rengas rengasta vasten tiukasti, ei siitäkään jäänyt kummallekaan mitään hampaankoloon. Se oli kova, mutta rehti taistelu.

– Minulla on aina Maxin kanssa hauskaa ja toivon, että se tulee jatkumaan samalla tavalla. Vain jokin ulkopuolelta tuleva asia on sellainen, mikä voisi rikkoa harmonian, Ricciardo sanoo.

Australialainen myöntää, että Verstappen on nuori, mutta sanoo, ettei sitä huomaa, kun mies laittaa kypärän päähän.

– Iästään huolimatta hän on kilpaillessaan erittäin kypsä. Hän on ollut pitkään mukana kovissa kilpailussa, ja Max on itse asiassa hyvin älykäs kilpailija.