F1-legenda ja Mercedeksen puheenjohtaja Niki Lauda ei ottanut hyvin Nico Rosbergin lopettamispäätöstä. Rosberg halusi lopettaa voitettuaan maailmanmestaruuden.

Rosberg solmi viime kesänä kolmen vuoden jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa. Sopimusta rustattiin pitkään ja hartaasti, joten Rosbergin päätös oli siinäkin mielessä todella yllättävä.

– Nico ei antanut meille minkäänlaista merkkiä lopettamisaikeistaan. Hän olisi voinut vähän varoittaa meitä etukäteen, että jos hänestä tulee maailmanmestari, niin hän lopettaa, Lauda arvosteli Sky-kanavalle.

– Sopimukseen olisi voitu kirjoittaa lisää ehtoja, mutta hän halusi jopa kolmevuotisen sopimuksen. Nyt meidän pitää vain kunnioittaa hänen päätöstään, kolminkertainan maailmanmestari jatkoi.

Lauda syytti Rosbergia siitä, että Mercedes on nyt todella vaikeassa tilanteessa, kun tallilta puuttuu toinen kuljettaja ensi kaudelle, ja kaikki tähtikuljettajat ovat jo tehneet sopimuksen ensi kaudesta.

– Rosbergin päätöksen takia olemme nyt eksyksissä ja huonosti valmistautuneita tulevaan. Kaikki, jotka olivat osallisina Nicon mestaruuteen, ovat ottaneet päätöksen huonosti vastaan, Lauda sanoi.