Renaultin F1-johtaja Fredric Vasseur on sitä mieltä, että heidän ensi kauden kuljettajavalintansa osoittavat, kuinka kunnianhimoisia he ovat.

Jolyon Palmer jatkaa tiimissä heikohkosta kaudesta huolimatta, uutena mukaan tulee Force Indialla hyvää, muttei loisteliasta työtä tehnyt tasainen Nico Hülkenberg.

– Juuri nämä kuljettajat osoittavat, mitkä ovat kunnianhomoiset tavoitteemme ja aikeemme ensi kaudella, Vasseur sanoo PlanetF1:llä.

– Nico tulee tiimiin aivan täydelliseen aikaan sekä itselleen että meille. Hänellä on kokemusta eri tiimeistä ja heidän tavoistaan toimia. Myös sellaisista, joiden uskomme olevan ensi kaudella päävastustajiamme.

– Paitsi kokemusta, hänellä on edelleen myös kova menestymisen nälkä. Hän on odottanut pitkään sellaista tiimiä, jota hän voisi auttaa, ja joka voisi auttaa häntä. Tämä on täydellinen liitto, Vasseur maalailee.

Vasseur kehaisee myös toisen kauden tiimissä aloittavan Jolyon Palmerin kehittymistä.

– Hän meni kauden aikana koko ajan selkeästi eteenpäin. Jolyonin motivaatio on aivan tapissa ja hän on todellinen tiimipelaaja. Meillä on nyt loistava kaksikko toteuttamaan sen, mitä haluamme kaudelta 2017.