Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo, että heidän moottoritoimittajansa Renault on luvannut heille tismalleen saman moottorin, mitä tiimi tulee käyttämään omissa autoissaan kaudella 2017.

Kaksikko kävi läpi vaikeita aikoja 2015, kun moottori oli ala-arvoinen. Yhteistyötä päätettiin kuitenkin jatkaa, tosin Red Bull halusi brändätä moottorinsa Tag Heueriksi.

Tällä kaudella moottori olikin jo mainio, joten yhteistyö jatkuu.

– Olemme saaneet takuut siitä, että saamme parhaan mahdollisen moottorin heiltä, tismalleen saman, mikä heillä itsellään tulee olemaan, Horner sanoo Motorsport.comille.

– Me tarjoamme heille loistavan mittatikun tässä tilanteessa. Renaultin tiimi on rakennusvaiheessa, mutta he pystyvät nyt näkemään, mihin heidän moottorinsa pystyy meidän autossamme.

Hornerin mielestä heikko kausi 2015 oli alkusysäys siihen, että Renault on nyt matkalla kohti moottoria, joka on koko F-ykkösten paras.

– Se vuosi herätti, ja iso muutos tapahtui. Sen hedelmiä me saimme korjata jo viime kaudella. Jos kehitys jatkuu samalla vauhdilla, olemme pian samassa tilanteessa kuin V8-aikakaudella eli moottori on vain parin prosentin päässä parhaasta mahdollisesta.