Red Bullin aussikuljettaja Daniel Ricciardon mukaan viime kaudella kilpailu oli reilua ja rehtiä Max Verstappenin kanssa. Ricciardo uskoo, että Red Bullin kuljettajapari ei ole ruutitynnyri, joka voisi räjähtää, vaikka kilpailu olisikin kovempaa.

Ricciardon mukaan viime kaudella homma toimi rehdisti. Ricciardo oli MM-sarjassa Verstappenia edellä sijoittuen kolmanneksi, kun hollantilainen oli viides.

– En osaa ennustaa, mitä jatkossa tapahtuu tai ei tapahdu, mutta viime kaudella meillä oli rehti kilpailu Maxin kanssa, joka ratkesi lopulta Malesiassa. Mielestäni Max otti tappion hyvin, Ricciardo kertoi motorsport.comille.

Ricciardo myöntää, ettei häviäminen tallikaverille ole koskaan helppoa, mutta oikealla asenteella sen pystyy käsittelemään.

– Se riippuu siitä, miten asiat kehittyvät, mutta tähän asti olemme käsitelleet asiat, kuten miehet. Kunnioitamme toisiamme. Muutaman kerran hän voitti minut, ja olin toki turhautunut, sillä en pidä häviämisestä. Mutta ymmärsin sen, että hän ajoi hyvin ja teki, mitä hänen täytyi, Ricciardo sanoi.