Mercedeksellä ei ole helppoa. Kovimmat kuljettajat ovat kiinni talleissaan, jäljellä on lähinnä nuoria kuljettajalupauksia.

Tallipäällikkö Toto Wolff alkaa olla puheistaan päätellen epätoivoinen. Yksi vaihtoehto on edelleen Pascal Wehrlein, mutta Wolffin rivien välistä voi lukea, ettei hän ole vielä valmis näin suuriin saappaisiin.

– Jos voisin kirjoittaa joululahjalistan, toivoisin hänelle vielä 1-2 vuotta keskitason tiimissä. Mutta tänä jouluna en voi tehdä minkäänlaista toivomuslistaa, Wolff myöntää Motorsport.comille.

Aiemmin tänään Wolff kommentoi Fernando Alonsoa mahdollisena vaihtoehtona, mutta ilmeisesti neuvottelut eivät ole edenneet.

– Me kunnioitamme muiden kuljettajien ja tallien sopimuksia. Emme itsekään haluaisi, että meidän kuljettajamme lähtisivät muualle kesken sopimuskautensa. Siksi sopimuksia tehdään ja niitä on kunnioitettava.

– Emme halua mihinkään kiistoihin tai oikeuteen kenenkään kanssa. Mutta toki sopimuksia voidaan tehdä, jos molemmat osapuolet ovat samalla aaltopituudella, Wolff sanoo.