Lewis Hamilton sanoo, että Mercedeksellä oli tällä kaudella joitakin ”kiusallisia sisäisiä tilanteita”, kun hän itse ja Nico Rosberg taistelivat mestaruudesta.

Tallikaverien välillä kuohahti muutaman kerran niin radalla kuin sen ulkopuolellakin.

Kaikki alkoi siitä, kun kaksikko kolaroi toisensa ulos kisasta Espanjan avausmutkassa. Myös Itävallassa miehet kolaroivat viimeisellä kierroksella.

Hamilton kehitteli välillä jo salaliittoteorioita, kun hänelle tuli jatkuvia teknisiä vikoja. Ja kauden päätteeksi nähtiin episodi, kun Hamilton ei totellut tallimääräystä Abu Dhabissa.

– Kauden aikana tapahtui asioita, jotka tuntuivat oudoilta. Ne olivat ehdottomasti epämiellyttäviä tilanteita, Hamilton sanoi FIA:n gaalassa F1i.comin mukaan.

– Mutta osasin kyllä odottaa sellaisia. Kai ne tulevat tavallaan kylkiäisinä, kun olen ajanut niin pitkään niin kovalla tasolla.

– Eivät ne tilanteet ole tiimillekään helppoja, kun molemmat kuljettajat taistelevat mestaruudesta. Mutta mikä ei tapa, se vahvistaa. Näistä kokemuksista opin paljon toisista ihmisistä ja myös itsestäni, Hamilton sanoo.

Häneltä kysyttiin myös, pitikö paikkansa huhu, jonka mukaan Hamilton uhkasi lähteä Mercedekseltä Espanjan kolaroinnin jälkeen.

– Se on yksityisasiani. Sitä paitsi se on mennyttä, joten sillä ei ole enää mitään merkitystä.