Haasin Romain Grosjean vertaa nykyisen työnantajana Haasin sisäistä ilmapiiriä samankaltaiseksi, kuin mitä hän koki GP2-mestaruuskaudellaan 2011.

Ranskalainen joutui hakemaan kasvattiluokasta uudelleen vauhtia sen jälkeen, kun hänen ensimmäinen yrityksensä Renault-tallissa epäonnistui kaudella 2009. Grosejan kokosi kuitenkin itsensä hienosti ajamalla ylivoimaiseen mestaruuteen DAMS-tallin autollavuoden 2011 GP2-sarjassa. Otteet poikivat sopimuksen Lotukselle Kimi Räikkösen tallikaveriksi, ja vuosien myötä kolariherkästä Grosjeanista on kasvanut yksi arvostetuimmista ammattilaisista

Haasilla toisen kautensa aloittava Grosjean kehaisee amerikkalaistallin tapaa työskennellä ja tarjota kuljettajilleen mieluinen ympäristö taistella pistesijoista.

– Tämä on hyvä paikka kuljettajalle, sillä nyt minun ei tarvitse jatkuvasti miettiä, haluavatko he pitää minut palveluksessaan tulevaisuudessakin ja löytyykö tekemiseeni luottoa. Aiemmin koin samanlaisia tuntemuksia DAMSilla. Koin silloin tekeväni tallin eteen suuria asioita, Grosjean toteaa Autosportille.

Ranskalainen esittää myös selkeän esimerkin, joka kuvastaa tallin hyvä asennetta kuljettajiinsa.

– Ajoin Brasilian GP:ssä ulos jo ennen kilpailun starttia. Tunsin oloni niin pahaksi, mutta kaikki vain halasivat minua ja sanoivat, että ei se mitään, näitä sattuu. Toisenlaisessa ympäristössä palaute olisi voinut olla täysin erilaista.