Manorin tallipäällikkö Dave Ryan sanoo, että Manor on ansainnut muiden tallien kunnioituksen.

Pascal Wehrlein
otti tallille yhden pisteen heinäkuussa Itävallassa ja Manor ohitti Sauberin tallipisteissä. Felipe Nasr otti kuitenkin kauden viimeistä edellisessä kisassa Brasiliassa kaksi pistettä, mikä jätti Manorin ilman noin 13 miljoonan euron palkintorahoja. Se on noin kuudesosa koko Manorin budjetista.

Manor neuvottelee parhaillaan uusien sijoittajien kanssa, konkurssin uhastakin on puhuttu. Silti se otti vauhdissa radalla yhden askeleen eteenpäin.

– Ollaan rehellisiä, meidän oli pakko tehdä tällä kaudella suorituskykyloikka – ja me teimme sen, Ryan sanoo Autosportille.

– Toki vauhdin on jatkossakin parannuttava, mutta saavutimme tavoitteemme siinä, että ansaitsimme varikolla muiden tallien kunnioituksen.

– Meillä oli kauden aika-ajoissa parikin tilannetta, kun olisimme puhtaasti vauhdin puolesta ansainneet paikan kakkososioon, mutta ihan emme siihen pystyneet.

– Osoitimme kuitenkin, että me kuulumme tänne. Jos pystymme jatkamaan tiimin kasvattamista, miksi emme pystyisi parantamaan jatkossakin? Ryan kysyy.