Huima summa – näin paljon Lance Strollin isä joutui maksamaan pojan Williams-paikasta!

Auto Bildin tietojen mukaan miljardööri Lawrence Stroll maksoi poikansa ensi kauden ajopaikasta Williamsille lähes 80 miljoonaa euroa.

Vaikka 18 vuotta juuri täyttänyt Lance Stroll on osoittanut nopeutensa F3-sarjassa, hän on sanan varsinaisessa merkityksessä maksukuski.

– Kaikilla saa olla oma mielipiteensä, en voi muuttaa sitä. Vaikka tulen rikkaasta perheestä, niin sain ajopaikan siksi, että olen voittanut joka ikisen sarjan, missä olen ajanut, Stroll sanoi Williamsin julkistamistilaisuudessa.

Isä Lawrence osti aiemmin jopa Preman F3-tiimin saadakseen poikansa uran lentoon.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    ”sain ajopaikan siksi, että olen voittanut joka ikisen sarjan, missä olen ajanut”, tämähän ei varmuudella ole ainakaan täysin tosi. Jos otetaan yhtälöstä raha pois, niin varmasti Williamsilla olisi ollut muitakin vaihtoehtoja.

    Toisekseen ”pahat kielet” kertoo, että noissa aiemmissa sarjoissa esim. tallikaverit eivät ole saaneet voittaa Strollia. Muiden tallien kuskeja vastaan toki hänen on pitänyt ajaa. Joskin samat lähteet kertoo, että isin rahoilla hänelle olisi hankittu parempia moottoreita jne… Jännä nähdä miten homma ykkösissä menee. Parempia moottoreita tai renkaita hän tuskin tulee samaan ainakaan, joten nyt pitää viimeistään pärjätä itse. Tallikaverin voi toki voiteluilla voittaa, joka olisi iso sääli Bottakselle.
    Tosin jos Bottaksella jo huhuttu sopimus Renulle 2018-> niin ei väliä.