Sisuuntunut Nico Rosberg ansaitsee lyödä Lewis Hamiltonin tämän vuoden mestaruustaistossa. Tätä mieltä on Red Bullin Max Verstappen

Rosberg on todella lähellä saavuttaa uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden, kun enää kolme osakilpailua tätä kautta on jäljellä. Vaikka Hamilton oli Meksikon molemissa perjantain harjoituksissa nopeampi, Rosberg tietää ettei hänen tarvitse voittaa jäljellä olevia kilpailuita.

Rosbergilla on myös mahdollisuus varmistaa mestaruus jo nyt viikonloppuna, jos hän voittaa kilpailun ja Hamilton jää pisteiden ulkopuolelle. Tämä ei olisi suuri yllätys sen jälkeen, miten paljon Hamilton on kärsinyt teknisistä vaikeuksista.

– Totta kai Lewiksella on ollut paljon huonoa tuuria, mutta Nicolla on ollut myös todella vahvoja kilpailuita. Se on osa lajiamme ja näin voi käydä, kommentoi Verstappen.

– Varsinkin jos verrataan viime vuoteen niin Nico on mennyt eteenpäin ja ajanut todella vahvasti. Hän todella ansaitsee mestaruutensa ja aikoo selvästi taistella siitä.

– Hän on sisuuntunut, koska Lewis on voittanut kaksi viimeisintä mestaruutta ja hän jäi toiseksi. Se ei tunnu hyvältä. Silloin yrität tehdä kovasti töitä talven aikana ja tulla paremmaksi, Verstappen järkeilee.

Verstappenilta heruu kehuja myös Hamiltonille.

– Viime aikoina Lewiksen on täytynyt tehdä enemmän töitä, koska hänellä on ollut niin paljon epäonnea. Nyt hän on takana ja puskee todella kovaa päälle.

Rosberg on viime aikoina hokenut mantraa, että hän ottaa yhden kilpailun kerrallaan. Tämä on johtanut tällä kaudella yhdeksään upeaan voittoon. Aiemmin tällä viikolla Rosberg kuitenkin poikkesi mantrastaan ja totesi, että maailmanmestaruus olisi palkinto hänen elinikäiselle tavoitteelleen.

– Hän on todella rentoutunut eikä juurikaan puhu maailmanmestaruudesta. Se on hyvä asia, kommentoi Verstappen kuitenkin tilannetta.