Sebastian Vettelin mielestä italialaismedian lataama kritiikki Ferraria kohtaan on kohtuuttoman kovaa.

Italian media on suorastaan tyrmännyt Ferrarin tämän kauden toiminnan ja suoritukset. Erityisen paljon luonnon päälle on ottanut Red Bullin rynniminen ohi Ferrarin.

– Kritiikki on ihan oikeutetta, jos katsotaan, paljonko olemme Mercedestä perässä. Joissain kisoissa olemme olleet aika lähellä, joissain paljon kauempana, Vettel sanoo F1i.comilla.

– Aika-ajoissa olemme olleet ihan liikaa perässä, kilpailuissa hiukan lähempänä, muttei sitä voi kiistää, että se ero on iso.

– Kauden alussa me olimme selvästi toiseksi paras tiimi. Valitettavasti olemme kauden mittaan pudonneet taemmas. Mielestäni ei ole oikein sanoa, että olemme romahtaneet. Kritiikki on ollut paikoin kohtuutonta.

Se on ollut Vettelillekin pettymys, että Red Bull on kaahannut ohi.

– Myönnän, ettemme ole saavuttaneet sitä, minkä asetimme kauden tavoitteeksi. Mutta meillä on hyvä mahdollisuus vielä kakkoseksi valmistajien MM-sarjassa. On ollut paljon kilpailuja, joissa asiat eivät ole menneet suunnitellusti.

– Emme ole kuitenkaan missään vaiheessa menettäneet fokusta. Olemme yhä menossa oikeaan suuntaan. Ainahan sitä toivoisi, että sen näkisi tuloksista aina, mutta joka kerta ei käy niin. Mutta pääasia on uskoa itseensä ja me uskomme Ferrarilla, Vettel paalutti.