Romain Grosjean uskoo, ett Haasin jarruongelmien perimmäinen syy on jarrujen materiaalissa. Grosjean on kärsinyt toistuvista jarruongelmista viime aikoina.

Japanissa Grosjeanilla meni hermot ja hän kirosi jarrujaan tiimiradiossa vaarallisiksi harjoituksissa. Itse kilpailu sujui kuitenkin ongelmitta.

Grosjean uskoo nyt, että syy Brembon jarrujen ongelmiin on löytynyt.

– Mielestäni ongelma on materiaaleissa. Olen hyvin herkkä tuntemaan jarrut ja reagoin niihin hyvin. Uskon että he pystyvät parantamaan niitä. He tekevät nyt töitä niiden kanssa ja toivottavasti löytävät ratkaisun, Grosjean sanoo F1i.comille.

Myös Haasin tallipäällikkö Günther Steiner ihmettelee tilannetta ja harmittelee jarruongelmien vaikutusta Grosjeanin itseluottamukselle.

– Kun jarrut toimivat, ne toimivat ihan hyvin. Mutta ne eivät ole luotettavat. Ja se tarkoittaa sitä, että ne eivät toimi kuten pitäisi, Steiner sanoi.

– Tätä on aika hankala selittää. Jos luotat, että jarrut toimivat, voit jarruttaa ihan viime hetkellä. Mutta tässä tilanteessa on alettava jarruttamaan jo aikaisemmin, koska ne eivät toimi kuten pitäisi, eikä niihin uskalla luottaa. Silloin homma ei toimi kuten meille kävi Japanin harjoituksissa.