Pian käynnistyvä Meksikon osakilpailu tarjoaa runsaasti jännitettävää myös muutenkin, kuin pelkästään sinivalkoisin lasein asiaa katsomalla.

Suurin mielenkiinto löytyy kuumana käyvästä mestaruustaistosta. Mercedekset taistelevat jälleen keskenään kirkkaimmista mitaleista niin yhden kilpailun kuin myös koko kauden suhteen. Lewis Hamilton haluaa kuumeisesti kaventaa tallikaverinsa Nico Rosbergin piste-etumatkaa. Kiire tuleekin, sillä kautta on jäljellä 3 osakilpailua, piste-eron ollessa 26 pistettä.

Mercedeksille uhkaa antavat Red Bullit, jotka starttaavat kilpailuun erilaisella rengastaktiikalla kuin hopeanuolet. Max Verstappenin tuntien ensimmäisistä mutkista on tulossa jännittäviä.

Myös suomalaiskuljettajat ovat hyvissä pisteasetelmissa kiinni. Kuudennesta ruudusta starttaava Kimi Räikkönen ja kahdeksannesta liikkeelle lähtevä Valtteri Bottas ovat molemmat tallikaveriensa edellä. Varsinkin Williamsin ja Force Indian taisto valmistajien sarjan nelossijasta tulee jatkumaan tiukkana.

Rata on ollut liukas läpi viikonlopun, mikä voi myös sekoittaa pakkaa iloisesti. Meksikon GP starttaa kello 21 Suomen aikaa.

Meksikon GP:n lähöjärjestys:

1. Lewis Hamilton, Mercedes
2. Nico Rosberg, Mercedes
3. Max Verstappen, Red Bull
4. Daniel Ricciardo, Red Bull
5. Nico Hülkenberg, Force India
6. Kimi Räikkönen, Ferrari
7. Sebastian Vettel, Ferrari
8. Valtteri Bottas, Williams
9. Felipe Massa, Williams
10. Carlos Sainz jr. Toro Rosso
11. Fernando Alonso, McLaren
12. Sergio Perez, Force India
13. Jenson Button, McLaren
14. Kevin Magnussen, Renault
15. Marcus Ericsson, Sauber
16. Pascal Wehrlein, Manor
17. Esteban Gutierrez, Haas
18. Daniil Kvjat, Toro Rosso
19. Felipe Nasr, Sauber
20. Esteban Ocon, Manor
21. Romain Grosjean, Haas
22. Jolyon Palmer, Renault