© Kuva: Getty Images

Pascal Wehrleiniltä yllättävä paljastus: ”Olen heittänyt noppaa kisoissa”

Manorin Pascal Wehrlein on tehnyt hyviä nousuja tämän kauden monessakin kilpailussa avauskierroksella. Nyt hän kertoo yllättävän syyn, miksi ne ovat onnistuneet.

Wehrlein on noussut avauskierroksilla jo yhteensä 34 sijaa, kun 40 sijaa noussut McLarenin Fernando Alonso on ainoana edellä tilastossa.

– Ollakseni rehellinen, olen ikään kuin heittänyt noppaa ja vain arvaillut autossa, mitä avauskierroksella kannattaa tehdä ja mihin väliin mennä, saksalainen sanoo Autosportille.

– Mutta toki ohituksia on helpompi tehdä, kun lähtee monesti joukon hänniltä. Ohitusten kannalta etenkin kaksi ensimmäistä mutkaa ovat aina ne kriittisimmät paikat. Niissä aina sattuu ja tapahtuu, ja hyvällä tuurilla voit olla juuri oikeassa paikassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    mitä yllättävää tuossa on? Selvähän se on, että kun pari kymmentä autoa lähtee yhtä aikaa liikkeelle, niin alussa koittaa kaaos jossa kukaan ei voi vain havainnoimalla tehdä oikeita ratkaisuita.
    se valitsetko takarivistä ekaan mutkaan ulkolinjan vai sisemmän linjan voi ratkaista paljon, mutta ennalta sitä ei voi nähdä.