© Kuva: Getty Images

MTV Sportilta yllätyspaljastus: Valtteri Bottas ei olekaan vaihtamassa tallia!

Puheet Valtteri Bottaksen siirrosta Renault’lle ovat käyneet viime päivinä kuumina. MTV Sport on kuitenkin saanut käsiinsä tietoja, jotka jarruttavat kummasti villeimpiä huhuja.

Kanavan F1-selostaja Oskari Saari kirjoittaa Bottaksen olevan hyvin lähellä jatkosopimuksen solmimista Williamsin kanssa. MTV:n tavoittama Bottas ei halunnut kommentoida kesken olevia sopimusasioitaan. MTV Sportin tietojen mukaan neuvottelut Renault’n kanssa ovat kuitenkin päättyneet umpikujaan.

Nico Hülkenbergin Renault-siirron vahvistaminen saattaa myös kieliä tästä. Ranskalaistalli ilmoitti jo hyvä tovi sitten haluavansa talliinsa kokeneen kuljettajan, jonka pestin saksalainen täyttää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    Yllätyspaljastus??!!! Mitä hittoa! Koko ajan on ollut yleinen kanta,että Williams on vaihtoehto 1 ja Renault kakkonen. Joten missä se yllätys olisi jatkossa Williamsilla? Varsinkin jos Bottas saa sopimukseen purkupykälän, jota varmasti haluaa päästäkseen isompaan talliin mahdollisimman pian (Mersu, Mäkki, Ferrari).