Lewis Hamilton voitti USA:n GP:n. Nico Rosberg oli kakkonen, joten kaksikon välinen ero MM-sarjassa on nyt 26 pistettä. Jäljellä on kolme osakilpailua.

Daniel Ricciardo oli kolmas ja Sebastian Vettel neljäs.

Kilpailu oli dramaattinen. Max Verstappenin auto hyytyi ja Kimi Räikkönen joutui keskeyttämään, kun Ferrarin varikkotiimi tyri ja yksi rengas ei kiinnittynyt kunnolla.

Valtteri Bottas puolestaan kolaroi jo avauskierroksella Nico Hülkenbergin kanssa. Hülkenberg keskeytti ja Bottas joutui heti varikolle, kun rengas hajosi. Se pilasi suomalaisen kilpailun, sijoitus oli lopulta 16:s.

Parin viimeisen kierroksen aikana McLarenin Fernando Alonso nousi röyhkeillä ohituksillaan sekä Felipe Massan että myös Carlos Sainzin ohi viidenneksi.

Williamsin ja Force Indian kamppailu nelossijasta jatkuu yhä. Massa joutui viimeisellä kierroksella dramaattisesti varikolle renkaan hajottua sijalta seitsemän, Sergio Perez oli kahdeksantena. Massa oli kuitenkin onnekseen aivan varikon sisääntulon kohdalla ja ehti renkaanvaihdosta ulos riittävän ajoissa. Hän piti paikkansa seitsemäntenä ennen Pereziä.