© Kuva: Getty Images

Kuva: Hauska kuva paljastaa McLarenin ”nuukailun” – otti käyttöön entiselle kuljettajalleen kuuluneet renkaanlämmittimet

F1-talli McLaren on tunnettu pikkutarkasta työskentelystään. Tämän seikan huomioon ottaen tallin tämänpäiväisistä mainoskuvauksista otettu kuva herättääkin suurta hilpeyttä.

Stoffel Vandoorne kiersi rataa tämän vuoden MP4-31 -autolla Rockinhamissa Isossa-Britanniassa. Ajovuoroaan odottavasta belgialaisesta otettu kuva paljastuu kuitenkin hauska yksityiskohta: McLaren-Hondan renkaita lämmitettiin renkaidenlämmittimillä, jotka ovat kuuluneet ennen Lewis Hamiltonille.

Hamilton ajoi tallissa 2007-2012 napaten ison tukun osakilpailuvoittoja sekä maailmanmestaruuden vuonna 2008. Mercedekselle brittikuljettaja siirtyi kaudeksi 2013. Renkaidenlämmittimet ovat siis pölytyyneet varastossa useamman kauden ajan, ennen kuin ne otettiin takaisin käyttöön mainosajoa varten.

https://twitter.com/EliGP/status/786509977540263936

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!