Kimi Räikkösen ja Ferrarin kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Niinpä Räikkönen myöntää, ettei hänellä ole mitään hajua, kuinka viikonloppuna Austinissa käy.

– Vaikka Suzukassa olimme hyviä, se ei merkitse mitään USA:ssa. Radat ovat niin erilaisia. Suzuka on autoille tosi vaativa, joten jos siellä pärjää, pitäisi kai pärjätä missä tahansa, Räikkönen sanoo F1i.comille.

– Okei, näin ei ole todellakaan aina ollut tällä kaudella. Välillä olemme olleet tosi hyviä, sitten taas emme. Olemme tehneet kovasti töitä ja saimme siitä pienen palkinnon Japanissa, vaikka lopputulos ei vastannutkaan siellä todellista vauhtiamme. Odotamme täältä samaa, mutta kuka tietää.

Räikkönen haluaa tiimiltään loppukaudesta nimenomaan oman potentiaalin maksimointia.

– Meille on tällä kaudella tapahtunut paljon sellaista, mikä on estänyt hyvän lopputuloksen. Mutta sellaista se aina on F1:ssä. Minäkin olen tehnyt virheitä. Sitten tulee näitä täysin odottamattomia juttuja, kuten vaihdelaatikon vaihtaminen Suzukassa, joka toi rangaistuksen. Ne tulevat aina yllättäen, eikä sellaisille mitään mahda, Räikkönen sanaili.