© Kuva: Getty Images

Jättipettymyksen kokenut Hamilton raivostui tallilleen: ”Joku tai jokin ei halua minun voittavan mestaruutta”

Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton antoi tunteidensa näkyä katkeran Malesian GP:n keskeytyksensä jälkeen. Brittikuski vaatii talliltaan selityksiä epäonneensa.

Hamilton johti tämänpäiväistä kilpailua selvästi, kunnes Mercedeksen moottori räjähti 15 kierrosta ennen ruutulippua. 25 pistettä vaihtuivat nollaan, ja tämän seurauksena Hamilton on nyt 23 MM-pistettä tallikaverinsa Nico Rosbergin perässä, kun kautta on jäljellä viisi osakilpailua.

– Joku tai jokin ei halua minun voittavan mestaruutta tänä vuonna, Hamilton pamautti Sky Sportsille.

– Haluan tallilta vastauksia, miksi moottoriongelmat iskevät aina minuun. Radalla on kahdeksan Mercedes-kuljettajaa, mutta moottoriongelmat iskevät aina minun autooni, Hamilton totesi viitaten alkukauden ongelmiinsa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • Pasi Metsola

    Hamiltonilla ei ole ollut yhtään moottoririkkoa kilpailuissa tällä kaudella ennen tätä kisaa ja jätkä viitsii marmattaa että aina hänen moottori hajoaa!!! olisipa hån ollut Kimin pöksyissä kun Kimi oli MC larenilla jolloin koneita poksahti kisa toisensa jälkeen ja ilman niitä Kimillä olisi kaksi tai kolme mestaruutta enenmän! Mutta kultapoika on tottunut saada aina alleen voittaja-auton joten pienikin asia kun menee pieleen niin marmatus alakaa! Oikea neiti koko jätkä!