© Kuva: Getty Images

Felipe Massalta kova syytös: ”Alonsolla täytyy olla hyviä kavereita tuomaristossa!”

Felipe Massa ei sulattanut sitä, että Fernando Alonso ei saanut rangaistusta röyhkeästä ohituksestaan Yhdysvaltain GP:ssä.

Alonso tunki kilpailun loppupuolella Massan ulos radalta ja ajautui sinne itsekin, mutta meni ohi. Tuomaristo tutki tapauksen, muttei nähnyt siinä mitään väärää.

– Olen jutellut tapahtuneesta Alonson kanssa. Hän tuli siihen mutkaan todella kaukaa, eikä edes yrittänyt jarruttaa. Vaikka hän osui minuun, hänenkin autonsa liukui ulos radalta. En edes yrittänyt sulkea ajolinjaa, koska näin, että hän on niin kaukana. Se oli mielestäni täysin kestämätön temppu.

– Ollakseni rehellinen, hänellä täytyy olla todella hyviä kavereita tuomaristossa, Massa tilitti Motorsport.comilla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    Ja taas Felippe itkee täysin turhasta. Alonson liike oli rohkea ja yllättävä, mutta mitään väärää siinä ei ollut. Felippe ei vain ollut siihen valmis ja ei osannut välttää osumaa. Osuman sattuessa autot oli tasan rinnakkain, jos Alonso ei jo vähän edelläkin, joten täysin turha itkeä, että Alonso olisi hullulla riskillä tms. siihen änkenyt.

  • F1 Dio

    Juu. Hieno oli Alonson syöksy ja ok sellainen. Ohihan se meni ja siksi Massa winettää nyt. Aika mennä eläkkeelle tosiaankin jo.