© Kuva: Getty Images

Brittilehti: Valtteri Bottaksen ensi kauden ajopaikka selvillä

Williams ja Valtteri Bottas ovat päässeet sopuun suomalaisen sopimuksesta. Brittilehti Autosportin tietojen mukaan suomalainen jatkaa tallin riveissä myös ensi kaudella.

Aiemmin Autosport uutisoi Bottaksen olevan menossa Renault’lle, mutta nyt lehden mielipide on muuttunut. Julkaisun uusien tietojen mukaan Bottas ja Williams ovat päässeet sopuun yhden vuoden jatkosta. Bottas, joka debytoi F1-sarjassa kilpakuljettajana 2013, on ajanut koko uransa Williamsilla. 73 GP-starttia eivät ole tuottaneet vielä yhtään osakilpailuvoittoa, mutta Bottas on seissyt palkintokorokkeella kaikkiaan yhdeksän kertaa.

Williamsin odotetaan julkaisevan ensi kauden kuljettajansa ensi kuussa. Bottaksen tallikaveriksi nousee erittäin todennäköisesti tuore F3-sarjan mestari Lance Stroll.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    ei ollut sitten tarpeellinen tieto kertoa että kyseessä olisi vain yhden vuoden sopimus? Ketkä näitä uutisia tekee?

  • F1 Dio

    Pahoin pelkään että kaudella 2017 muut vaan parantavat ja Williams jauhaa paikallaan. Eli lähtöruudukot vaan tippuvat ja samalla vauhdilla Valtterin status muissa talleissa. F1:set ovat sen verran pyörremyrskyn lailla riehuvaa hommaa että yksi huono kausi saa kuskin näyttämään pelleltä. Toivotaan että olen väärssässä mutta en ole koskaan ennen ollut;)