© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö tyrmää Carlos Sainzin Renault-huhut: ”Hän ei todellakaan lähde sinne”

Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost on tyrmännyt huhut siitä, että Carlos Sainz jr olisi mahdollisesti siirtymässä Renaultille.

Sainzilla ja Toro Rossolla on jo sopimus ensi kaudesta. Siitä huolimatta Renault on vahvasti ilmaissut olevansa kiinnostunut espanjalaispilotista. Renault olisi halukas lainaamaan Sainzin kaudeksi 2017.

– Carloksella on sopimus Red Bullin kanssa, joten en voi millään uskoa, että hänen annettaisiin todellakaan lähteä muualle. Faktaa on, että Red Bull on investoinut paljon hänen urakehitykseensä ihan alusta asti, Tost jyrähti Motorsport.comille.

– Hän on tänään korkea tason ammattilainen, enkä näe yhtään syytä, miksi hänen annettaisiin lähteä. Hän on lahjakas ja nopea, Toro Rosso tarvitsee häntä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    Tyrmäsi sanomalla ”en voi millään uskoa”… 🙂 Red Bull ajaa Renun koneilla, joten miksei Sainz voitaisi juurikin lainata Renaultille, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan olla ensi vuonna parempi kuin Toro Rosson. Panostuksen puolesta kuitenkin varmaan TOP4 tiimi nykyisin.