Singaporen GP:n avausharjoitukset tarjosivat runsaasti draamaa. Nopeinta vauhtia piti Red Bull -kaksikko Max Verstappen Daniel Ricciardo.

Suomalaisittain kulmakarvat kohosivat Ferrarin Kimi Räikkösen joutuessa nousemaan autostaan kesken harjoitusten. Autossa esiintyi ongelma, joka liittyi Autosportin mukaan moottorikarttoihin. Mikäli tämä pitää paikkansa, ei kyseessä pitäisi olla mitään vakavaa.

Räikkönen sai avausharjoituksissa kasaan 20 kierrosta ollen seitsemäs. Tallikaveri Sebastian Vettel oli kolmanneksi vauhdikkain. Williamsin Valtteri Bottas oli neljästoista.

Liukas ja ahdas katurata yllätti Mercedeksen Nico Rosbergin, joka lipesi seinään harjoitusten loppupuolella. Mersu-kuljettaja rikkoi autonsa keulan, mutta hän pääsi ajamaan takaisin varikolle. Lisäksi kevyitä seinäosumia harrastivat Verstappen, Vettel ja Fernando Alonso. McLarenin Jenson Buttonin auto hyytyi radalle jo harjoitusten alkuminuuteilla, mutta hän sai auton myöhemmin takaisin käyttöönsä. Romain Grosjean jäi sen sijaan kokonaan ilman aikaa.

Tänään ajetaan vielä toiset harjoitukset.

Formula 1

@F1

Formula 1

@F1
Late drama in #FP1 😯 Rosberg has lost his front wing after a run-in with the Turn 18 barriers #F1NightRace
Rosberg limps back to the pits... Minus one front wing #FP1 #F1NightRace