Maailmanmestaruudesta taisteleva Nico Rosberg uskoo, että hänen askel kerrallaan, kilpailusta kilpailuun mentaliteettinsa on oikea tapa ajatella, kun taistelu MM-tittelistä jatkuu taas tulevana viikonloppuna. Kesätauon jälkeen Rosberg on voittanut Spassa ja Monzassa ja nostanut itsensä takaisin taisteluun mestaruudesta. Ero tallikaveri Lewis Hamiltoniin on kutistunut kahteen pisteeseen ja Rosberg odottaa hedelmällistä viikonloppua Singaporesta.

– Seisominen korkeimmalla korokkeella Monzassa oli uskomaton kokemus. Se ei unohdu pitkään aikaan, 31-vuotias Rosberg sanoo.

– Lähden jokaiseen viikonloppuun tavoitteenani voittaa. Pistetilanne on elänyt ja pomppinut sinne tänne, mutta itse keskityn vain yhteen kilpailuun kerrallaan. Se on paras tapa minulle, kuten voitte nähdä pistetilanteesta nyt.

Nico ei ole yltänyt Singaporessa palkintopallille sitten vuoden 2008, kun hän ajoi vielä Williamsilla. Hän toivookin autonsa antavan mahdollisuuden tänä vuonna kohentaa tuota tilastoa. Viime vuonna Nico taisteli rengasongelmien kanssa neljänneksi melkein 25 sekunnin erolla kisan voittaneeseen Sebastian Vetteliin.

– Se on kilpailu, jossa minulla on ollut ylä- ja alamäkiä, Rosberg toteaa.

– Ajoin siellä aikanaan urani toisen kerran podiumille Williamsilla vuonna 2008, mutta en ole onnistunut siinä sen koommin. Tavoitteenani on siis muuttaa se sunnuntaina.

– Se ei tietenkään tule olemaan helppoa. Tämä rata on tehty Red Bullille ja emme olleet täällä vahvoja viime vuonna. Minulla on kuitenkin hyvä luotto tiimiin ja usko itseeni on korkeammalla kuin koskaan, Rosberg lopettaa.