© Kuva: Getty Images

Kuva: Kun kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – Mercedes-kuskit podiumilla

Mercedes-kuljettaja Nico Rosberg hyödynsi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin huonon startin Italiassa ja ajoi lopulta kisan voittoon.

Hamilton tuskasteli, että hänen kisansa kaatui täysin surkeaan lähtöön. Lähtö ei kuitenkaan ollut hänen vikansa, mutta silti se pilasi brittikuskin voittotaistelun, kun hän tippui lähdössä paalulta kuudenneksi (lue uutinen).

Rosberg kavensi Hamiltonin sarjajohdon nyt jo kahteen pisteeseen, joten ymmärrettävästi Rosberg oli iloista poikaa palkintopallilla (lue uutinen). Yllä oleva kuva kertookin kaiken oleellisen Mercedes-kuljettajien tunnelmista Italian GP:n jälkeen.

Maailmanmestaruudesta tulee entistä tiukempi taisto, vaikka hetken aikaa näyttikin jo siltä, että Hamilton karkaisi saksalaiselta.

F1-kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Singaporessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    Huono lähtö ei ollut Hamiltonin moka HÄNEN MIELESTÄÄN! Uutisoidaan asiat kuten ne ovat. Itse en ymmärrä miten huono lähtö ei olisi kuskin moka, kun nimenomaan tälle kaudelle lähdöt tuli takaisin kuskien hallintaan, ainakin enemmän kuin mitä olivat ennen.