© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösellä tuttu kilpakumppani edessään – nähdäänkö jälleen kuumia tunteita?

Singaporen aika-ajoissa oli kaksi peräkkäisillä sijoilla ollutta pettynyttä miestä. Ferrarin Kimi Räikkösen ja Red Bullin Max Verstappenin vauhti oli lopulta aika-ajoissa pettymys. Verstappen starttaa sunnuntain kisaan neljännestä ja Räikkönen viidennestä ruudusta.

Sunnuntaina nähdään siis jälleen kerran Verstappenin ja Räikkösen välistä kilpa-ajoa. Parivaljakko on ottanut tällä kaudella pariinkin otteeseen kovasti yhteen radalla, eikä tiimiradioon annetuista kommenteista ole tunnetta puuttunut.

Verstappen ei ollut tyytyväinen aika-ajoihin.

– Koko viikonloppu on ollut vahva, mutta en vain onnistunut, en tiedä. Tasapaino ei ollut sellainen kuin olisin halunnut sen olevan. Oli vaikea lämmittää renkaita, ja eturenkaat menivät helposti lukkoon jarrutuksissa, Verstappen sanoi motorsport.comin mukaan.

– Nähtäväksi jää, miten se toimii huomenna. Lähtöruutu ei ole sitä, mitä halusin, mutta ei se ole huonokaan, Verstappen sanoi.

Räikkösen mukaan viides sija oli pettymys, mutta enempää ei ollut tällä kertaa otettavissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • F1 Dio

    Perkeleen Kimi! Nykyään aina hyytyy juuri kuumalla hetkelle milloin pitäisi se tulos tehdä. Ennen oli toisin ja Räikkönen oli erikoistunut näihin viimehetkien ihme kierroksiin. Mutta kisassa jateaan vasta pisteet joten mitään ei ole vielä menetetty. Ainoa ongelma on tuo nappula tuossa ruudussa neljä? Miten siitä pääse ohi niin ettei tuhoa omaa kisaansa? Lähdössä voisi kokeilla mutta Verstappenin penikka on sen verran härski että varmasti peittelee ”laillisin” keinoin kuten tähänkin asti. Jos menisi unelmaskenaariossa niin Sainz tökkäis tuon pikkuilkiön seinään heti lähdöstä ja Hamiltton töppäis myös. Riciardo voi ohittaa pikku Keken heti ja kisa saisi heti alussa uutta henekeä. Bottas jää ruutuun ja Vettel kolistelee itsensä varikolle heti lähdössä…

    • emagdnim

      Se kappalejako. Joku saattais jopa jaksaa lukea sun tekstejä sen myötä.