Ferrari jäi kotikisassaan ilman suurinta palkintoa. Mercedes tyhjensi palkintopallin parhaat sijoitukset, kun Nico Rosberg voitti ja Lewis Hamilton varmisti saksalaistallille kaksoisvoiton. Sebastian Vettel toi lohtua Ferrari-leiriin ollen kolmas. Kimi Räikkönen oli kisassa neljäs

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene oli tyytyväinen tulokseen tallin kotikisassa.

– Tämä oli hyvä kisa, mutta tietenkin olisimme halunneet onnistua paljon paremmin, Arrivabene sanoi Ferrarin nettisivuilla.

Ferrari ajoi Italiassa kahden pysähdyksen taktiikalla. Molemmat Ferrari-kuskit ajoivat kaksi pätkää superpehmeillä ja yhden pehmeillä renkailla. Mercedes ajoi kisan yhdellä pysähdyksellä, ja Ferrarin taktiikka kyseenalaistettiin kisan jälkeen. Arrivabene tyrmäsi kritiikin.

– Minä kuulin heti kisan jälkeen kommentteja, että ehkä yksi pysähdys olisi ollut parempi. Minä nauroin näille kommenteille insinööriemme kanssa, Arrivabene sanoi Autosportin mukaan.

– Jos olisimme käyttäneet samaa taktiikka kuin he, olisimme olleet 11 sekuntia hitaampia kuin olimme. Eli taktiikkamme oli nopein, Arrivabene jatkoi.