© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen ensi kauden talli selvillä

Saksalaisen Auto Bild motorsport -lehden mukaan F1:n suomalaiskuski Valtteri Bottas jatkaa ensi kaudella Williamsilla.

Bottas kertoi aikaisemmin, että hänen ensi kauden tallinsa pitäisi selvitä lopullisesti syyskuun aikana. Bottasta on huhuiltu muun muassa Renault’lle.

Bottas on tällä kaudella ajanut kertaalleen palkintopallille. MM-sarjassa Bottas on Red Bull-, Mercedes- ja Ferrarikuljettajien takana seitsemäntenä (MM-sarjataulukko).

Saksalaislehden mukaan Renault’lla ajaa ensi kaudella Esteban Ocon ja Sergio Perez, joka siirtyisi ranskalaistalliin monivuotisella sopimuksella.

Williamsilla ensi kaudella ajaa lehden mukaan Bottas ja Jenson Button tai Lance Stroll.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

  • OJ

    aika varman otsikon repäsitte…

  • F1 Dio

    Juupa juu. Mistä ihmeestä näitä putkahtelee? Bottas voi ajaa vielä vaikka Renaultilla 2017 ja olis hyvä jos sen tekisi. Williams on hieno talli mutta resurssit eivät vaan riitä vs. Renault. Tätä nykyistä Rellua on aivan turha verrata siihen mikä se tulee olemaan kaudella 2017 ja varsinkin 2018. Luulempa että suurin häviäjä 2017 tulee olemaan Ferrari. Siellä on siirrytty periitalailaiseen ”paskon omaan pesään” menttaliteettiin jälleen kerran. Tallille jatkuvuus ja vakaus on tie menestykseen ja nythän Ferrarilla potkuja jaetaan päivittäin ja se ei todllakaan ole viisasta F1:ssä. Kuka tuonne viitsii mennä kokeilemaan kun aikaa ei ole kun hetki ja sitten on kalossin kuva perseessä…